مدل مفهومی مشارکت پایدار در ورزش همگانی با استفاده از تکنیک فراترکیب (با رویکرد آمادگی جسمانی) - رضوی محمدحسین; جماعت سعیده; طریقی رسول (تکنولوژی در کارآفرینی و مدیریت استراتژیک, 2024)
شناسایی عوامل موثر مشارکت پایدار در ورزش همگانی با تکنیک فراترکیب از انواع رو ش‌های فرا مطالعه است. در پژوهش حاضر با بکارگیری رویکرد مرور سیستماتیک و فراترکیب کیفی، به تحلیل نتایج و یافته‌های محققین قبلی پرداخته و با انجام گام‌های هفتگانه روش ساندلوسکی و باروسو، مدل مفهومی عوامل موثر بر مشارکت پایدار در ورزش دسته بندی شده است. براساس کدگذاری سه مرحله‌ای در نرم افزار MAXQDA این عوامل در 7 مقوله اصلی و 39 کد محوری تحلیل و دسته بندی شدند. به منظور سنجش پایایی و کنتر ل کیفیت مطالعه حاضر از روش کاپا استفاده شد. ضریب کاپا محاسبه شده بوسیله نرم افزار SPSS برابر با 91/0 بوده که در سطح توافق عالی قرار گرفته است. عوامل موثر مشارکت پایدار در ورزش همگانی شامل؛ عنصر آگهی، روابط عمومی، صحه گذاری، تبلیغ، خرده فرهنگ، طبقة اجتماعی و ارزش و هنجارهای رفتاری می‌باشد. مشارکت پایدار ورزش همگانی نیازمند افرادی است که در این امر فعالیت دارند؛ بنابراین، افرادی باید جذب شوند که هم در برنامه ریزی و هم در سیاستگذاری ورزش همگانی نخبه باشند.